VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Techirghiol este situat la 16 kilometri sud de municipiul Constanta, in vecinatatea statiunii Eforie Nord, pe malul lacului cu acelasi nume. Din punct de vedere administrativ, Techirghiol este oras si are o populatie de peste 7.000 de locuitori. Techirghiol se numara printre statiunile balneoclimaterice cu renume national si international, datorita proprietatilor curative ale Lacului Techirghiol. Apa sarata si bogata in minerale si namolul sapropelic extras din adancurile sale sunt utilizate cu succes in tratarea reumatismului, anemiei, rahitismului, spondilozei, hipotiroidiei si a altor afectiuni neuromotorii, cutanate sau endocrine.
Plaja statiunii Techirghiol se desfasoara pe malul nordic al lacului, acolo unde este amplasata intreaga asezare. Cunoscuta sub denumirea de “Bai reci”, plaja localitatii are dimensiuni reduse si este acoperita cu nisip. Pe timpul sezonului estival, plaja este populata de turistii care se bucura de efectele terapeutice ale namolului extras din lac, dar si de relaxare, zona fiind linistita si ferita de aglomeratia specifica litoralului. Namolul poate fi achizitionat pentru sume modice de la vanzatorii ambulanti care isi desfasoara activitatea in zona plajei.
 

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.