VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Aflata in locul de intalnire a unora dintre cele mai importante rute comerciale care fac legatura intre Occident si Orient, Timisoara, municipiu-resedinta al judetului Timis, este un important centru istoric, economic, financiar, cultural si stiintific cu o comunitate numeroasa de cetateni straini germani, italieni, maghiari, sarbi.
Timisoara si-a castigat renumele de oras gradina datorita numeroaselor parcuri, gradini publice, scuaruri si spatii verzi.
Scena culturala este si ea bine reprezentata prin trei mari teatre - roman, german si maghiar, Opera Romana si Filarmonica, precum si numeroase alte sali de spectacole.
Prima mentiune documentara certa despre Timisoara dateaza din anul 1266, cand apare sub numele de Castrus Timisiensis. Pe hartile vremii este mentionata inca din anul 1339.
Timisoara a fost primul oras european cu iluminat stradal cu energie electrica (12 noiembrie 1884).Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.