VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Tunisia nu este doar un loc in care gasiti vara cand acasa este iarna. Un taram ospitalier, plin de contraste, mirodenii, orase stravechi, festivaluri animate, un litoral superb si o clima placuta sunt elementele ce fac din Tnisia o destinatie turistica foarte populara. Unul dintre aspectele izbitoare ale Tunisiei este faptul ca fiecare oras pare a fi foarte vechi. Tara a apartinut fenicienilor, cartaginezilor, bizantinilor, romanilor, arabilor, turcilor si francezilor, toate aceste imperii lasandu-si amprenta asupra celei mai mici tari din Africa, dar care are suficienta diversitate cat pentru un continent intreg. Totodata Tunisia este si una dintre cele mai moderne natiuni islamice - femeile se bucura de toate drepturile, iar alcoolul este la indemana. De la independenta statului din 1956, conducatorii tarii au fost adeptii separarii dintre religie si politica si au descurajat fundamentalismul islamic.
Coasta Mediteranei de 1.400km este punctata de plaje superbe. Vizitati orasele Mahdia, Sousse, Sfax, Monastir si Tozeur. Incercati totusi sa nu va petreceti toata vacanta pe litoral si descoperiti si restul Tunisiei. In sud se afla desertul unduitor al Saharei, lacurile sarate si arhitectura berbera ce a servit ca locatie pentru filme ca Razboiul Stelelor si Pacientul Englez. Un alt loc ce merita vizitat in sud este insula Jerba, numita si Insula de Vis. Vestul tarii este teren muntos, muntii atlas impartind Tunisia intre sudul semi arid si nordul fertil. In nord se afla padurea Kroumirie si vaile raurilor Bizerte si Medjerda. Cea mai placuta perioada pentru a vizita Tunisia sunt lunile mai, iunie si septembrie, cand nu este frig, dar nici prea cald, iar peisajul este infloritor.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.