VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
 Ulcinj este cel mai sudic oras al coastei Muntenegrului, cu un potential turistic natural, fiind foarte aglomerat intre lunile mai si septembrie. Populatia orasului este mahoritara albaneza si, impreuna cu Tuzi, Ulcinj este unul dintre cele doua mari centre de populatie albaneza din Muntenegru.
Plajele din Ucinj sunt considerate a fi cele mai frumoase din Muntenegru. Plaja cea mare, Velika plaza / Plazha e Madhe, are o lungime de 12km si este cea mai lunga din tara. Mai exista o plaja numita Mala Plaza, de dimensiuni mai mici, dar la fel de populara. Korzo este un bulevard ce aliniaza plaja si pe care se plimba turistii si localnicii in serile de vara.
Vechiul oras Ulcinj este o comunitate medievala foarte asemanatoare cu un castel, foarte bine conservat. Orasul vechi se afla pe varful unui munte ce are vedere spre tarm si este o atractie importanta a orasului Ulcinj.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.