; &ev=PageView&noscript=1 />
DESCRIERE: Harbour View Apartments este o unitate primitoare situata in fermecatorul sat de la malul marii, Poros. Acesta se afla in partea de Sud-Est a insulei si unul dintre cele doua porturi care il leaga de continentul Greciei. Complexul Harbour View se afla pe versantul dealului, aproape de port, iar oaspetii sai se pot bucura de privelistea incredibila a Marii Ionice si a peisajului inverzit.


LOCALIZARE: Oceanis Apartments este situat in fata portului, inconjurat de arbori, in pitorescul sat Poros din Kefalonia. Centrul satului se afla la 150 de metri distanta.


DOTARI CAMERE: Toate apartamentele si studiourile au baie, chicineta, zona de sedere si balcon cu vedere panoramica la nisipul auriu si la mare. Fiecare camera este echipata cu un televizor cu satelit, aer conditionat si uscator de par.


FACILITATI: Proprietatea ofera transferuri directe de la aeroport sau la aeroport, o parcare gratuita si WiFi gratuit. 


PAGINA WEB: https://hoteloceanis.gr/harbour-view/
 
Puncte de referinta
 
Aeroport: Kefalonia International, Anna Pollatou - 38,3 km
Plaja: Poros - 500m
Zona comerciala: centrul satului Poros - 450m,  Satul Skala - 11km
Port: Portul Poros - 750m, Portul Sami - 26,7km
 
Puncte de interes
Biserica Fecioarei Maria din Markopoulo - 13,9km, Vila romana - 11,9km, Biserica Fecioarei Maria din Arginia - 13,7km,  Manastirea Atros din Poros - 6,3km, Manastirea Sf. Gerasimos - 32,1km, Plaja Myrtos - 51,1 km, lacul Melissani - 28,6km

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - KEFALONIA 2024(MIERCURI) Bucuresti - Kefalonia; TAXE AEROPORT; Avion KEFALONIA - OTOPENI 2024(MIERCURI) Kefalonia - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Harbour View Apartments, Kefalonia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate