; &ev=PageView&noscript=1 />
Acest hotel se află la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Jumeirah cu nisip alb și oferă piscină în aer liber. Apartamentele de la Suha JBR Hotel Apartments au aer condiționat, TV cu plasmă, cutie de valori digitală și zonă de luat masa. Suha JBR Hotel Apartments se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de Dubai Marina și la 2 km de Emirates Golf Club. Proprietatea are vedere la The Walk, promenada comercială cu lungimea de 1,7 km din Jumeirah Beach Residence. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Localizare

Suha JBR Hotel Apartments se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de Dubai Marina și la 2 km de Emirates Golf Club. Proprietatea are vedere la The Walk, promenada comercială cu lungimea de 1,7 km din Jumeirah Beach Residence.


Facilitati Hotel

Oaspeții de la Suha JBR pot să se relaxeze în zona piscinei. Proprietatea oferă recepție deschisă non-stop și serviciul de menaj.


Facilitati Camere

Apartamentele de la Suha JBR Hotel Apartments au aer condiționat, TV cu plasmă, cutie de valori digitală și zonă de luat masa.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Suha Hotel Apartments JBR, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate