; &ev=PageView&noscript=1 />
Charter Bodrum - Aqua Hotel, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Aqua este situat pe o plajă din Golful Icmeler si oferă camere dotate cu aer conditionat, acces Wi-Fi gratuit si balcon privat. Acesta pune la dispozitie piscină interioară și in aer liber, precum și o sală de gimnastică.

Camerele de la Hotelul Aqua au fost renovate in 2013 și sunt dotate cu minibar, TV prin satelit și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. De la balconul lor, oaspeții pot admira vederea scenică la Golful Icmeler și la grădinile amenajate.

Oaspeții Hotelului Aqua pot practica o varietate de sporturi, precum tenis și baschet. De asemenea, Hotelul Aqua oferă diverse facilităti de wellness, printre care și o baie turcească traditională. Copiii se pot distra la miniclub.

Cele 3 restaurante à la carte ale hotelului servesc fructe de mare si preparate din bucătăria italiană si turcească. Barul din hol este deschis nonstop și oferă băuturi alcoolice și nealcoolice. De asemenea, barul de langă piscină serveste diverse băuturi răcoritoare.

Hotelul Aqua este situat in centrul orasului Içmeler, iar centrul orasului Marmaris este la 20 de minute de mers cu masina.

Detalii roof top room: 
Există un singur tip de cameră tip suită in hotel. Aceste camere sunt la etajul 5, la mansardă / roof top (pe acoperiș) și au vedere parțială la mare.

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Piatra Neamt catre Aqua Hotel, Marmaris, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate