; &ev=PageView&noscript=1 />

Movenpick Resort Soma Bay

Hurghada, Egypt
de la
EUR 1283 00 EUR
2 adulti
Localizare:
Movenpick Resort Soma Bay este localizat in Golful Soma. Aeroportul International Hurghada este situat la 45km. Atractiile turistice din zona sunt plaja Sentido Palm Royale la 1, 6 km distanta si plaja Imperial Shams Abu Soma la 2,9 km.
Facilitati:
Hotelul dispune de gradina, piscina, loc de joaca pentru copii, activitati sportive: tenis de camp, aerobic, snorkeling, calarie, scufundari, windsurfing, darts, ping pong si pescuit; wifi, parcare, rent a car, sali de conferinta, servicii de curatatorie (contra-cost), camera de bagaje, wellness & spa (masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare)
Restaurant:
-Al Jazeera Restaurant
-Bay View Restaurant
-Il Pesce Restaurant
-Beach Bar
-Pool Bar
-Soma Bar
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de wifi, mini bar, fierbator, servicii de trezire, balcon, TV
-Classic Room Queen/ Twin Bed Mountain/Pool/ Lagoon View 30mp
-Deluxe Room Queen /Twin Bed Pool /Mountain/ Sea View 35-58mp
-Family Room King /Queen Bed Mountain View 60mp
-Junior Suite King 65mp
-Deluxe Suite King Bed Pool/ Sea View 105mp
 
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion IAS-HRG Day 5 2023 Iasi - Hurghada; Taxe de aeroport; ; ; Avion HRG-IAS Day 5 2023 Hurghada - Iasi; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare