VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
VAL DI SOLE
Val di Sole este regiunea de ski situata in provincia Trentino (Nordul Italiei), si ofera posibilitatea de a schia la inaltimi de 3000 m, datorita pozitiei geografice favorabile si a prezentei celor mai inalti munti dintre Alpii Centrali si de Est : Ortles-Cevedale, Adamello Presanella si Dolomiti Brenta.
Cele mai cunoscute statiuni Folgarida si Marilleva insumeaza 26 de instalatii de urcare, rapide si moderne si 32 de partii. 47% sunt partii usoare, 40% nivel mediu si 13% dificile, cu un total de 53 kilometrii de partii !Aceste doua statiuni ofera conditii deosebite pentru ski :
partii luminate nocturn in Folgarida si Marilleva 1400 iar la Marilleva 900 gasim compexul "multisport" Mezzana, cu terenuri de tenis si patinoar.
Important ! Partiile din Folgarida si Marilleva sunt conectate cu cele din faimoasa statiune Madonna di Campiglio si Pinzolo, avand  astfel acces la o zona vasta de ski Folgarida-Marilleva- Madonna di Campiglio-Pinzolo insumand 150 km de partii,59 instalatii de urcare, 5 snow-parcuri,peste 300 instructori de schi pregatiti sa va initieze in tainele acestui sport minunat si 100% emotie !

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.