VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Venezuela inseamna "Mica Venetie" in spaniola, numele dat de primii exploratori care au vazut indienii nativi locuind in laguna Sinamaica, in case pe picioroange, aproape de Orasul bogat in petrol de astazi, Maracaibo. In ultima vreme, au existat tensiuni politice in tara, odata cu incercarea de lovitura de stat din 2003. Demonstratiile politice sunt frecvente si adesea devin violente. In pofida acestui fapt, Venezuela este o tara plina de oameni prietenosi si zambitori, lucru de inteles avand in vedere abundanta resurselor naturale, inclusiv cea de petrol.
Natura a mai binecuvantat tara cu un peisaj divers, de la kilometri de plaja caraibeana pana la campii deschise, munti inalti, padure tropicala amazoniana si chiar un mic desert. In sud-estul statului Bolivar, Parcul National Gran Sabana adaposteste spectaculoasa cascada Angel, cea mai inalta idn lume.
Orasele Venezuelei sunt la fel de pitoresti, in special capitala Caracas, care s eintinde de-a lungul unei vai lungi si inguste, langa muntii maiestuosi Avila. Caracas este animat, verde si curat, cu o viata culturala bogata, o viata de noapte vibranta restaurante bune si malluri spectaculoase. O excursie favorita in Caracas este cea cu telecabina spre muntii Avila. Si in orasul Merida din Anzi veti gasi o telecabina, care va va duce in cel mai inalt punct din Venezuela, Pico Bolivar, ce ajunge pana la 5.000m.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.