VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA

Orașul Vlora este una dintre cele mai importante puncte turistice ale litoralului albanez, în primul rand datorita celor doua produse  pe care le  ofera, „soarele și marea”.

In oras precum si in zona de-a lungul plajelor, hotelurile noi ofera servicii de calitate turistilor din toate categoriile sociale Oricine poate gasi în orasul Vlora un loc placut cazare si alte facilitati; pub-uri, baruri, restaurante, discoteci, etc .

Zona turistica incepe din partea de sud a orasului, in cartierul numit „Skele” si se extinde dincolo de plajele mici si stancoase ale golfului Vlora. Plajele sunt frumoase, cu golfuri si pietris fin, si care se  intind pana in zona Jonufra.  Aceasta zona poate fi interesanta pentru practicantii sporturilor subacvatice, mai ales plaja „Uji te fhtohte” si golfuletul  numit „Zhironi”  unde pot fi observate diferite tipuri de pesti si vegetatie marina.

Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.