VACANTE TEMATICE
VACANTE EXOTICE SI DE LUX
CALENDAR PLECARI
FACEBOOK
CURS VALUTAR
VREMEA
Cu atractii precum Kilimanjaro, Serengeti, Craterul Ngorongoro si Zanzibar, Tanzania este cu siguranta o destinatie foarte atragatoare pentru cei ce iubesc furmusetea naturii sia vietii salbatice. Pentru multi, Tanzania reprezinta destinatia suprema pentru safari; avand aproximativ 28% din teritoriu ocupat de parcuri nationale si rezervatii, Tanzania a dedicat mai mult teritoriu vietiii salbatice decat oriunde in alta parte a lumii.
Pe langa peisajul frumos, in Tanzania se afla aproximativ 120 de grupuri etnice si un patrimoniu multi-cultural. Cei mai cunoscuti locuitori sunt Masai in vesminte rosii, ce locuiesc in partea de nord a tarii. Vizitele in satele de Masai reprezinta deseori punctul culminant al unei aventuri safari.
Zanzibar, Pemba, Mafia si intreaga zona de coasta adaposteste populatia Swahili, un amestec vibrant de arabi, indieni si bantu. Religia predominanta este cea islamica, iar moschee vechi si palate de coral sunt imprastiate pe intreg teritoriul. Cultura Swahili se centreaza pe "dhow", o barca propulsata de vanturile de sezon

Oferte - Tanzania